Nieuwtjes

Oud-KLJ Sijsele viert nieuwjaar

25 januari 2016


Afgelopen zaterdag vierde oud-KLJ Sijsele nieuwjaar met hun jaarlijkse nieuwjaarsfeest. Ook KLJ-Sijsele was uitgenodigd.


Oud-KLJ Sijsele is een enthousiaste vereniging met vooral ex-leden en ex-bestuursleden van KLJ-Sijsele. Doorheen het jaar organiseren zij maandelijks een activiteit. Ze zijn natuurlijk ook bekend van de ondertussen enorm populaire en succesvolle Smoefelroute op 15 augustus. Dit is een sneukeltoer met de fiets doorheen onze streek.

Jaarlijks organiseren zij in het begin van het jaar een nieuwjaarsfeest met eten en muziek. Tot vorig jaar was dit steeds in ons KLJ lokaal. Dit jaar was dit voor het eerst op een nieuwe locatie: in De Scheve Scheure in Sijsele. Niemand minder dan onze DJ Jus zorgde voor de juiste partybeats om na het eten helemaal uit de bol te gaan op stevige rocknummers.

nieuwjaarsfeest-2016-oud-klj-sijsele-01 nieuwjaarsfeest-2016-oud-klj-sijsele-02 nieuwjaarsfeest-2016-oud-klj-sijsele-03 nieuwjaarsfeest-2016-oud-klj-sijsele-04

Niet vergeten: Aanstaande vrijdag 29 januari gaan we vanaf 20u gaan kaarten in ’t Eikenhof en daarna gaan we naar de Tiroleravond van KLJ Sint-Kruis Vivenkapelle. En aanstaande zaterdag 30 januari trakteren we jullie op een hapje en een drankje in ons KLJ lokaal vanaf 20u op onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink.