Nieuwtjes

Schrijf je in voor het tropical volleybaltornooi!

23 april 2016


Achter de schermen zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor ons KLJ weekend. Daarop zullen we opnieuw een tropical volleybaltornooi organiseren.


Ook dit jaar organiseren we tijdens ons KLJ weekend opnieuw een tropical volleybaltornooi in het zachte duinenzand. Zo brengen we de sfeer van de zee ook een beetje naar onze feesttent…

De tornooien worden georganiseerd op zaterdag zaterdag 23 juli 2016. Er wordt gespeeld op een terrein van 16 op 8 m met zacht wit zand. Een match duurt 2 keer 10 minuutjes.

Helemaal nieuw dit jaar is dat je je ook individueel kan inschrijven. Op vrijdagavond 22 juli doen we een loting voor de samenstelling van de ploegjes op basis van de individuele inschrijvingen.

Het is alvast een aanrader om deel te nemen. Vraag dus gerust je vrienden, kennissen of familie om mee te spelen. Ook verenigingen kunnen zich inschrijven met één of meerdere ploegjes. Plezier is verzekerd!

tropical-volleybal-2016

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen? Of wens je meer info voor de inschrijving? Neem gerust contact op met Diandra via het GSM-nummer 0471/32.80.86, via mail naar diandra@kljsijsele.be of via onderstaand formulier.