Nieuwtjes

Caféavond bij KLJ Oedelem

27 februari 2017


We zijn met KLJ Sijsele uitgenodigd op de caféavond van KLJ Oedelem aanstaande vrijdag 3 maart.


Het is de eerste keer dat KLJ Oedelem dit organiseert. Alle KLJ’s uit het gewest Brugge zijn uitgenodigd. Het is een ideale gelegenheid om als KLJ’s onder elkaar nog eens samen te komen.

De prijzen zijn alleszins democratisch. Dus daarvoor moet je het zeker niet laten! En er zal een ruim aanbod aan lekkere drankjes zijn, met onder meer hun bekende assortiment aan jenevers (bekend van de Nacht van de Jenever fuif in de zomer).

Wij spreken af om 20u30, nu vrijdag 3 maart, in café ’t Oud Gemeentehuis om van daar samen te vertrekken naar de zuiderburen van KLJ Oedelem. Voor wie pas later kan komen, kan je rechtstreeks naar hun lokaal komen. Het adres is: Beekstraat 38 in Oedelem.

Meld je nu al aanwezig op de Facebook evenementenpagina: https://www.facebook.com/events/1671013193197845/