Nieuwtjes

A volonté smullen van de lekkerste ribbetjes!

12 april 2017


Op vrijdag 5 mei gooien we opnieuw de deuren van ons lokaal open voor onze jaarlijkse ribbetjesavond.


De ribbetjesavond is ondertussen een vaste waarde geworden in het voorjaar. Het buffet wordt verzorgd door de Klasse Clubslager Timmerman-Ryckaert uit Assebroek. Je kan er ribbetjes à volonté smullen, aangevuld met een uitgebreid buffet aan groenten en fruit.

Ribbetjesavond 2015 Ribbetjesavond 2015

Nodig gerust al jouw vrienden, vriendinnen, familie, buren, kennissen,… uit voor een spetterende avond op ons eetfestijn. Uiteraard zullen onze DJ’s Andy en Jus zorgen voor de gepaste sfeermuziek en beats. Net zoals vorig jaar zullen we de polyvalente zaal opnieuw sfeervol aankleden.

Inschrijven

De prijs voor bedraagt slechts 16 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind. Inschrijven kan tot 30 april telefonisch bij Diandra (GSM: 0471 32 80 86) of via onderstaand inschrijvingsformulier:


Daarna zal je verdere instructies ontvangen om de betaling te voldoen. We hopen jullie te mogen verwelkomen op vrijdag 5 mei.

Check ook onze Facebook evenementenpagina, laat weten als je erbij kan zijn en nodig gerust ook jouw vrienden en vriendinnen uit!

Praktische info

De ribbetjesavond gaat door op vrijdag 5 mei in ons KLJ lokaal. Dat is gelegen op het Marollenplein in Sijsele. Er is toegang via de Molenstraat 35A of via de Dorpsstraat ter hoogte van het nummer 29. We openen de deuren vanaf 19u.

Neem gerust contact op via het contactformulier op onze website indien je nog bijkomende vragen zou hebben.