Nieuwtjes

Knappe prestatie op regionaal voetbaltornooi

2 mei 2017


Op maandag 1 mei organiseerde KLJ West-Vlaanderen een regionaal voetbaltornooi. Wij haalden met KLJ Sijsele een verdienstelijke derde plaats!


Tweejaarlijks organiseert KLJ West-Vlaanderen een regionaal voetbaltornooi waaraan alle KLJ’s uit West-Vlaanderen kunnen deelnemen. Dit jaar organiseerde KLJ Oedelem het voetbaltornooi. Er werd gestreden voor de beker in de sportzaal van de sportdienst in Wingene. In totaal deden maar liefst 33 ploegen mee.

Wij behaalden met KLJ Sijsele een verdienstelijke derde plaats, aangemoedigd door de achterban van enthousiaste supporters! Daarmee mogen we trots zijn dat we de beste KLJ van ons KLJ gewest Brugge zijn. Ondanks het feit dat onze spelers goed op schema lagen hebben we in de finale het onderspit moeten delven voor KLJ Eernegem en KLJ Staden.