Nieuwtjes

Ambiance troef op 38ste KLJ Weekend

26 juni 2017


In het weekend van 21, 22 en 23 juli organiseren wij met KLJ Sijsele opnieuw ons jaarlijks feestweekend. Rode draad doorheen het hele weekend is ambiance en leute voor alle leeftijden.


Dit jaar is het KLJ weekend van Sijsele al aan zijn 38ste editie toe. Ook dit jaar willen we er opnieuw een tof feestweekend van maken met de succesvolle vaste waarden en maar ook nieuwe ingrediënten!

Start to Party Run

We zetten het weekend met een vliegende start in op vrijdag 21 juli met de Start to Party Run. Jawel, je leest het goed, we beginnen met een loopwedstrijd! Maar het wordt een ludieke loopwedstrijd waar er niet gelopen wordt voor de eerste plaats maar waar amusement en fun bovenop staan. Het traject is slechts 4 km, maar daarbij zijn er maar liefst 6 stops. Op die stopplaatsen wordt je getrakteerd op een lekker drankje. En op sommige stopplaatsen zal er met een DJ zelfs even een mini-fuifje zijn!

Na al die inspanning kan je bij de aankomst je buikje vullen met lekkere frietjes. Daarna volgt een spetterende afterparty. Die afterparty is voor iedereen gratis toegankelijk, ook voor wie niet meegelopen heeft met de Start to Party Run.

Schrijf je gerust in met een groepje vrienden, vriendinnen, buren, familie, KLJ’ers, schoolmakkers,… Op sport staat geen leeftijd, dus het doet er niet toe hoe oud of jong je bent, loop gerust mee op je eigen tempo en geniet mee van de sfeer op de stopplaatsen.

En voor de waaghalsen onder ons, doe eens zot! Zorg voor een ‘fout’ accentje in je looptenue (bvb. een carnavalspak, een opvallende pruik, een T-shirt met een originele druk, opvallende schoenen,…).

Om deel te nemen aan de Start to Party Run vragen we om vooraf in te schrijven. De deelname kost slechts 15 euro. Daarin zijn alle drankjes op de stopplaatsen inbegrepen. Wij verzorgen ook de begeleiding langsheen het traject zodat je in alle veiligheid kan meelopen.

Inschrijven kan eenvoudig door het overmaken van het bedrag op rekeningnummer: BE66-7381-1000-0143, met vermelding ‘Start to Party Run’ en je e-mailadres of GSM-nummer. Je ontvangt van ons dan een bevestiging van je inschrijving.

Info op Facebook: https://www.facebook.com/events/324595471307641/

Faute Nacht

De Faute Nacht blijft een succesformule waar alle leeftijden zich volledig kunnen uitleven. Dit jaar gooien we alle remmen los op zaterdag 22 juli vanaf 22u. Niemand minder dan DJ Andy en DJ Jus (bekend van De Vrede, De Bras, Ambiorix,…) brengen de ‘foute’ hits. Van schlagers naar dance, van pop tot rock,… En ook voor verzoeknummertjes staan ze open!

Om onze fuif helemaal af te maken roepen we op om verkleed te komen. Heb je nog een carnavalskostuum liggen? Of heb je nog een tenue van een verkleedparty? Een T-shirt met een leuk opschrift? Een origineel petje? Doe het aan en kom meefeesten. Want de best verklede persoon zetten we in de bloemetjes met een leuke prijs. En bovendien maakt onze huisfotograaf de beste kiekjes van je party-outfit.

De toegangsprijs bedraagt slechts 5 euro. Wij verzorgen daarbij uiteraard een volledig gamma aan drank.

Info op Facebook: https://www.facebook.com/events/1789488578029657/

Pop-Up café

Er is slechts één weekend op het jaar dat het KLJ weekend is in Sijsele. In dat ene weekend rijst er op zondag 23 juli een extra café op in Sijsele in onze feesttent: het KLJ Pop-Up café! We zorgen uiteraard voor voldoende drank, maar er is veel meer dan dat. Vanaf 14u zijn er doorlopend leuke optredens met ’s avonds een topper met een oude bekende. Iedereen heeft hem gemist, maar hij komt terug: Paul Severs. Zijn hits als ‘Zeg eens meisje’ en ‘Geen wonder dat ik ween’ zullen opnieuw weerklinken in onze feesttent en luidkeels meegezongen worden. En met een afterparty sluiten we het KLJ weekend in stijl af!

Naast een ruim assortiment van drankjes bieden we ook lekkere frietjes aan voor de hongerigen onder ons. De jongsten onder ons kunnen zich helemaal uitleven op onze springkastelen. De toegang voor dit alles is volledig gratis!

Info op Facebook: https://www.facebook.com/events/1353335578115470/

 

Wij hopen jullie alvast tijdens ons KLJ feestweekend te mogen ontmoeten.