Nieuwtjes

Bereid je nu al voor op onze Faute Nacht!

29 juni 2017


Naar jaarlijkse gewoonte pakt de populaire radiozender Q-Music eind juni steeds uit met de Foute Party, een perfecte voorbereiding voor de Faute Nacht in ons KLJ feestweekend op zaterdag 22 juli.


Morgenavond organiseert Q-Music opnieuw hun Foute Party in Flanders Expo in Gent. Dit is een feestformule die nog steeds heel erg aanslaat. Daarbij staat ambiance centraal met de zogenaamde foute muziek. Dit zijn eigenlijk schlagers of carnavalsmuziek, dus muziek die je niet verwacht op een doorsnee fuif. Het is ook een gelegenheid om dan eens helemaal zot te doen en in een flashy en fout party-outfit te feesten.

Wil je al even proeven van die foute muziek om je voor te bereiden op onze eigen Faute Nacht in Sijsele op zaterdag 22 juli? Dat kan morgen al met de foutste lijst van Vlaanderen: de Foute 128 op Q-Music. Je kan zelfs nog stemmen voor deze lijst om je favoriete foute nummers naar de top te brengen. Stemmen kan via je smartphone met de app van Q-Music of via deze link: https://qmusic.be/acties/stem-hier-op-de-foute-128.

Luisteren kan via je radio op 103.3 FM (regio Brugge), via je smartphone via de Q-app of online via www.q-music.be. Alvast veel plezier!

En kom op zaterdag 22 juli in je stoutste, foute partykostuum naar de Faute Nacht in Sijsele om helemaal uit de bol te gaan op de foute muziek, aangevuld met fuifnummers en aanvraagnummers: https://www.facebook.com/events/1789488578029657/.