Nieuwtjes

Ga vanavond helemaal uit de bol!

22 juli 2017


Vanavond is het zover. We maken ons helemaal op voor het feestje van het jaar: de Faute Nacht!


Op de Faute Nacht van KLJ-Sijsele kan je je helemaal uitleven. Onze feesttent wordt omgetoverd tot een grote discotheek met een grootse klank- en lichtshow! Om 21u gooien de de deuren open voor iedereen. Niemand minder dan DJ Andy en DJ Jus (bekend van De Vrede, De Bras, Ambiorix,…) brengen bekende ‘foute’ hits. Van schlagers naar dance, van pop tot rock,… Maar ook bekende feestnummers en jouw verzoekjes zal je er te horen krijgen.

Om onze fuif helemaal af te maken roepen we op om verkleed te komen. Heb je nog een carnavalskostuum liggen? Of heb je nog een tenue van een verkleedparty? Een T-shirt met een leuk opschrift? Een origineel petje? Doe het aan en kom meefeesten. Want de best verklede persoon zetten we in de bloemetjes met een leuke prijs. En bovendien maakt onze huisfotograaf de beste kiekjes van je party-outfit.

De toegangsprijs bedraagt slechts 5 euro. Wij verzorgen daarbij uiteraard een volledig gamma aan drank, inclusief lekkere cockails!

Info op Facebook: https://www.facebook.com/events/1789488578029657/