Nieuwtjes

Terugblik op een geslaagd feestweekend!

27 juli 2017


Bedankt aan alle aanwezigen, sponsors en helpende handjes voor ons feestweekend. We mogen terugblikken op een geslaagd 3-daags KLJ weekend!


We mochten dit jaar opnieuw op ons jaarlijks feestweekend op 21-22-23 juli heel wat aanwezigen verwelkomen. We gingen van start met iets totaal nieuws: de Start to Party Run. Een looptocht van ruim 4 km met 6 stopplaatsen waar ambiance en fun voorop staat. De afterparty die volgde was een spetterende inzet voor ons feestweekend.

De Faute Nacht op zaterdagavond kende opnieuw heel wat ambiance. Daarop ontvingen we zo maar even een 500-tal feestvierders! Daaronder waren een aantal grote KLJ’s zoals KLJ Oedelem, KLJ Sint-Kruis Vivenkapelle, KLJ Beernem en KLJ Oostkamp. Maar ook verenigingen zoals de carnavalsvereniging De Kabbabeestjes waren present! Bovendien mochten we opnieuw een paar heel leuke party-outfits spotten!

Met het pop-up café op zondag heerste er een gezellige sfeer in onze tent met optredens van Steve, Bandit en Paul Severs. Ook de tapbiljarttornooien kenden heel wat aantrok. Zelfs onze burgemeester waagde zich aan een tornooitje.

Bedankt aan iedereen die erbij was afgelopen weekend!

Onze leden en helpers gaven het beste van zichzelf om zoveel mogelijk tijd vrij te maken om de feesttent te helpen opzetten, inrichten en tijdens het weekend mee te helpen. Bedankt!

We hebben er ook op toegezien dat alles goed verlopen is voor onze buren. Bedankt voor hun begrip voor de geluidsoverlast tijdens de fuiven.

Maar ook een woord aan dank aan al onze sponsors die het allemaal mogelijk gemaakt hebben om dit alles te kunnen organiseren. Bij de organisatie van een dergelijk 3-daags feestweekend komt er heel wat bij kijken!

Tot slot ook bedankt aan stad Damme voor de logistieke ondersteuning en de politiediensten.

Je kan ook nagenieten van de vele foto’s die tijdens het feestweekend genomen werden: