Nieuwtjes

Voorsmaakje van Paul Severs

3 juli 2017


Afgelopen weekend was het Oostveld kermis. Daarbij was Paul Severs ook te gast op zaterdagavond.


Jaarlijks organiseert het feestcomité vzw ’t Zwarte Veld in het eerste weekend van juli Oostveld kermis. Dit is een 3-daags feestweekend dat heel vergelijkbaar is met ons KLJ weekend op 21-22-23 juli. Wij gingen er ook langs om reclame te maken voor ons feestweekend en natuurlijk ook om mee te feesten…

Zaterdagavond prijkte een heel bekende artiest voor ons op de affiche: Paul Severs. Hij trad er op samen met de Portugese nachtegaal Dina Rodrigues. Het was een ideale gelegenheid voor een voorsmaakje van zijn optreden. Geen nood als je er niet bij was want hij komt op zondag 23 juli naar ons KLJ Pop Up Café in onze feesttent in Sijsele!

Meer info over Paul Severs: www.paulsevers.be