Nieuwtjes

Foto’s met Paul Severs

4 augustus 2017


Paul Severs was te gast op ons 3-daags KLJ weekend. Bekijk hier de foto's die backstage genomen werden van Paul Severs met de fans die de eer hadden hem te mogen spreken.


Tijdens ons 3-daags feestweekend trakteerde KLJ-Sijsele iedereen op een gratis optreden van Paul Severs op zondag 23 juli. Hij is ondertussen een vaste en graag geziene gast op ons KLJ-weekend. Opnieuw liep de tent vol met sympathisanten en fans om te komen genieten van zijn optreden. Gedurende zijn optreden konden we meezingen met zijn bekende hits zoals ‘Zeg eens meisje’, ‘Geen wonder dat ik ween’ en ‘Ik ben verliefd op jou’.

Nieuwe single

Dit jaar staat Paul Severs zo maar even 50 jaar op de planken. Hij kan terugblikken op een heel erg rijkgevulde carrière die beloond werd met een ‘Golden Lifetime Award’. Hij bracht dit jaar ook zijn gloednieuwe single ‘Klop driemaal op m’n deur’ uit. Zijn nieuwe zomerse meezinger kon je horen tijdens zijn optreden in onze feesttent. De single is ook beschikbaar in iTunes via deze link: https://itunes.apple.com/us/album/klop-driemaal-op-mn-deur-single/id1239793705.

Foto’s

Na het optreden van Paul Severs hadden zijn fans de gelegenheid om backstage zijn nieuwe single te kopen en laten signeren. Ze kregen ook de kans om even met hem op de foto te staan. Hieronder kan je alvast de foto’s bekijken. Om de foto te downloaden, klik op de foto, klik vervolgens rechts op de foto en kies ‘Opslaan als…’.