In 2017 organiseerde KLJ Sijsele op vrijdag 21 juli, zaterdag 22 juli en zondag 23 juli voor de 38ste keer het jaarlijkse KLJ feestweekend.


Sponsors

Enkel dankzij de steun van een groot en gevarieerd aantal sponsors is de organisatie van ons KLJ feestweekend mogelijk.

21 juli: Start to Party Run

We zetten ons KLJ feestweekend in op vrijdag 21 juli met een ludieke en toffe loop. Je hoeft helemaal geen loper te zijn om deel te nemen want het is geen loopwedstrijd voor de snelste tijd, maar alles draait om ambiance! Het parcours bedraagt slechts 4 km waarbij we zo maar even 6 verzorgde stopplaatsen voorzien. Op elke stopplaats kan je genieten van een lekker drankje en op sommige stopplaatsen zal een DJ ambiance brengen. We vertrekken in groep om 19u aan onze feesttent. Deelname bedraagt slechts 15 euro voor dit alles.

Daarna is er een spetterende gratis afterparty. Ook wie niet deelgenomen heeft aan de loop is er welkom om onze lopers te ontvangen en mee te feesten.

Prijs: 15 euro
Aanvang: 19u00

Inschrijven kan eenvoudig door het overmaken van het bedrag op rekeningnummer: BE66-7381-1000-0143, met vermelding ‘Start to Party Run’ en je e-mailadres of GSM-nummer. Je ontvangt van ons dan een bevestiging van je inschrijving.

Volg Start to Run Party op Facebook


22 juli: Faute Nacht

Ga zaterdag 22 juli helemaal uit de bol op onze populaire fuif: De Faute Nacht. DJ Jus en Andy geven het beste van zichzelf tot in de vroege uurtjes en draaien er de welbekende 'foute' hits. Maar ook verzoeknummertjes zijn welkom! Ambiance is dus zeker gegarandeerd.

Aarzel zeker niet om verkleed te komen of een accentje in je feesttenue te steken want aan de best verklede persoon geven we een prijs weg.

Toegang 5 euro
Aanvang: 21u00

Volg de Faute Nacht op Facebook


23 juli: KLJ Pop-Up Café

Op zondag 23 juli verrijst vanaf 14u voor één dag een extra café in Sijsele op een unieke locatie: het KLJ Pop Up Café in de KLJ feesttent. Kom gerust langs met familie, kinderen, vrienden, vriendinnen, kennissen, buren,… We trakteren je op verschillende leuke optredens met als headliner niemand minder dan Paul Severs die met zijn bekende hits zoals 'Zeg eens meisje' en 'Geen wonder dat ik ween' gegarandeerd ambiance zal brengen. Naast een ruim assortiment van drankjes bieden we ook lekkere frietjes aan voor de hongerigen onder ons. De jongsten onder ons kunnen zich helemaal uitleven op onze springkastelen. De toegang voor dit alles is volledig gratis!

Volg het KLJ Pop Up Café op Facebook