Nieuwe Start!

KLJ-Sijsele maakt nieuwe start!

Het afgelopen jaar werd er achter de schermen druk gewerkt en vergaderd voor de samenstelling van een nieuw bestuur en een nieuwe ledengroep. Samen hebben we besproken om stap voor stap terug op te starten. En om klein te beginnen. Daarom zullen we beginnen met een aantal kleine activiteiten. om elkaar beter te leren kennen en alle geïnteresseerden te informeren over hoe het er uit zal zien in de toekomst. We hebben nog geen vaste ledengroep en zijn volop bezig met de opbouw hiervan. Iedereen is welkom bij ons!

ondertussen hebben we al heel wat mooie activiteiten gebracht. we kunnen nu met succes zeggen dat we stap voor stap terug beginnen opbouwen. Ook hebben we ondertussen een sterk bestuur, en doen we er samen alles aan om mooie activiteiten te blijven leveren aan iedereen die wil (leden, niet leden).

Onze startactiviteit was een bowling op 27 september 2019.
Voor meer info over onze volgende activiteit, klik hier!

Dus voel jij je geroepen op samen met een leuke bende mee te doen aan vele toffe activiteiten? Of ben je gewoon geïnteresseerd, en wil je wat meer info? contacteer ons gerust via ons contactformulier, of stuur een mailtje naar info@kljsijsele.be. of mail naar Arno email: arno@kljsijsele.be.