Over KLJ-Sijsele

Wie is KLJ-Sijsele?

KLJ Sijsele kan je best aanzien als een vrolijke vriendenbende die graag met volle teugen geniet van alle deugden des levens. Doorheen het jaar zorgt het bestuur voor een waaier aan toffe activiteiten. Zowat tweewekelijks is er een activiteit zoals bowlen, poolen, Sinterklaasfeestje, kerstfeestje, nieuwjaarsdrink, bezoek aan een pretpark, schaatsen, carnaval in Heist, meifoor in Brugge,… Daarnaast gaan we vaak ook met onze KLJ naar feestelijke gelegenheden in Sijsele en omstreken of we sluiten de avond af in onze plaatselijke stamkroegen. Ons jaarlijks hoogtepunt is ons eigenste Sijseels KLJ weekend in het voorlaatste weekend van juli.

KLJ-Sijsele

Lid worden

We bieden dus echt wel voor elk wat wils. Wil je meer weten over onze vereniging? Spring dan gerust vrijblijvend binnen op een van onze activiteiten, vraag meer info bij het bestuur, of laat het ons weten via het formulier op onze website.

Facebook

Leden, ex-leden en sympathisanten kunnen lid worden van onze groep op Facebook: www.facebook.com/groups/44365964455/. Via deze groep blijf je nauwgezet op de hoogte van al onze activiteiten.

We beschikken ook over een publieke pagina voor iedereen op Facebook: www.facebook.com/kljsijsele. Vind onze pagina leuk om op de hoogte te blijven.


Het KLJ Weekend

Eén van dé grote evenementen op onze gemeente Sijsele en grote bekendheid geniet in de hele regio is ons jaarlijkse KLJ weekend in het voorlaatste weekend van juli. Het eerste weekend werd georganiseerd in 1979, toen nog in een feesttent langs de Oedelemse Steenweg. Maar omdat het weekend al snel veel opgang begon te krijgen was er nood aan een grotere weide voor de feesttent die gevonden werd langs de Bruggesteenweg. Vorig jaar moesten we uitwijken naar een nieuwe locatie langs de Schardauwstraat. Maar dit jaar kozen we voor een locatie langs de Gentse Steenweg zodat de feesttent makkelijk gevonden kan worden.

Ons KLJ weekend bevat tal van activiteiten en evenementen voor jong en oud. Vaste waarden zijn de fuif De Nacht van Sijsele, de sporttornooien en gratis optredens van Vlaamse artiesten op zondag. Daarnaast bieden we aanvullende activiteiten aan die ons weekend compleet maken. Zo hadden we in onze weekends onder meer: De Prehistorie Live fuif van Radio 2, vuurwerkspektakel als afsluiter van het weekend, opstijgen van warme luchtballons, kaarting en schieting, wandel- en fietstocht.