Over KLJ-Sijsele

Wie is KLJ-Sijsele?

KLJ Sijsele kan je best aanzien als een vrolijke vriendenbende die graag met volle teugen geniet van alle deugden des levens. Doorheen het jaar zorgt het bestuur voor een waaier aan toffe activiteiten. Zowat tweewekelijks is er een activiteit zoals bowlen, poolen, Sinterklaasfeestje, kerstfeestje, bezoek aan een pretpark, schaatsen, meifoor in Brugge,… Daarnaast gaan we vaak ook met onze KLJ naar feestelijke gelegenheden in Sijsele en omstreken of we sluiten de avond af in onze plaatselijke stamkroegen.

KLJ feestweekend

Tot 2017 was ons jaarlijks hoogtepunt was ons eigenste Sijseels KLJ weekend in het voorlaatste weekend van juli met een feestprogramma voor jong en oud. Op het programma de afgelopen jaren stond er onder meer de fuif De Faute Nacht, diverse sporttornooien, gratis optredens van Vlaamse artiesten, een tapbiljarttornooi, kaarting en boogschieting.

Lid worden

We bieden dus echt wel voor elk wat wils. Wil je meer weten over onze vereniging? Spring dan gerust vrijblijvend binnen op een van onze activiteiten, vraag meer info bij het bestuur, of laat het ons weten via het formulier op onze website.

Facebook

Leden, ex-leden en sympathisanten kunnen lid worden van onze groep op Facebook: www.facebook.com/groups/44365964455/. Via deze groep blijf je nauwgezet op de hoogte van al onze activiteiten.

We beschikken ook over een publieke pagina voor iedereen op Facebook: www.facebook.com/kljsijsele. Vind onze pagina leuk om op de hoogte te blijven.